Česká kuchařka podle krevních skupin

Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především zdomácích surovin, dostupných pro každého. Pro...
  • nedostupné
  • EAN: 8072810251,9788072813223
  • Číslo zboží: 0103964
Dostupné množství: nedostupné
40,-
Zboží je nedostupné.


Specifikace

Parametry
Nakladatel
Rok vydání
2007
Počet stran
222
Jazyk vydání
Vazba
Vlastnosti
ISBN
80-7281-025-1, 978-80-7281-322-3
Stav
💎 Výborný stav
Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především zdomácích surovin, dostupných pro každého. Pro všechny základní skupiny přináší nepřeberné množství receptů, jejichž počet lze navíc velmi jednoduše znásobit kombinací vhodných potravin. Velkou výhodou těchto receptů je, že jejich příprava zabere jen málo času, jsou levné a vyhovují všem, kdo jsou zvyklí na tradiční českou kuchyni. Velmi úspěšná kniha Marie Černické využívá nejnovějších poznatků o zdraví a krevních skupinách a aplikuje je na české poměry. Prvenstvím knihy je rozlišení významu Rh faktoru. Publikace obsahuje velké množství receptů, vhodných pro všechny krevní skupiny a typy.